DITEC LACKSKYDD

031- 911 600

Tänk på att skaffa ett riktigt bra lackskydd

 

Även om er bil är helt ny behöver den skyddas. Det nordiska klimatet är tuff för våra bilar. Tempraturväxlingar tillsammans med fukt och vägsalt under vinterhalvåret tar hårt på lacken. Men med lite extra kärlek från oss bevarar du nybilskänslan och er bil åldras inte i förtid.

 

Om du tar hand om livet och det som är viktigast så tar vi hand om din bil

 

 

Du vill bevara nybilskänslan och hålla bilen så där blänkande fin, precis så du planerat det eller hur? Det är då det händer, livet, och all omsorg går till allt annat än att tvätta och underhålla pärlan som står på uppfarten.

 

​Asfaltstänken får sitta där på lacken och göra sitt. De får sällskap av saltet och fukten på vintern. På sommaren så är det gruset och dammet från den där vägen som ni gillar att köra på när ni ska ut till sommarstället. Men vi förstår dig, ibland räcker inte alltid tiden till och då tar man hand om det som är viktigast först. Det är så det ska vara, bilen är inte det viktigaste. Men den är viktig.

 

Ditecs olika ytbehandlingar skyddar lacken på din bil, ökar trafiksäkerheten och gör det lättare att hålla både exteriören och interiören på din bil ren och snygg. Med andra ord, nybilskänslan, den kan vi hjälpa dig att behålla, länge.

Våra lackskyddsbehandlingar

Ditec Original

9 års garanti

Ditec Original var den första lackkonser-veringen på marknaden 1977 och har satt standarden inom lackskydd sedan dess.

 

Ditec Orginal lackkonservering sker i fem steg och består av två polymerer i ett lager vardera. Det första lagret fyller igen lackens porer och förseglar den. Det andra lagret härdar med det första och bildar ett mycket tålig skyddande hinna. Behandlingen skyddar lacken mot till exempel UV-strålar, gör underhållet enklare och håller lacken blank och fin.

 

Vår lackkonservering är ett polymerbaserat lackskyddssystem som utförs i fem steg för bästa hållbarhet. Den förseglade ytan skyddar mot UV-strålar, surt nedfall och trafikfilm. Den gör också biltvätten mycket enklare.

 

Vi lämnar nio års systemgaranti på nya bilar (under 12 månader) och där garanterar vi att glansen bevaras under hela garantitiden. Intervallet för underhållsbehandlingen är 18 månader.  Den avlägsnar beläggningar på lacken och tar bort ytliga repor. Samtidigt bygger den på den skyddande beläggningen för maximal hållbarhet.

 

Utökad lackgaranti

Alla Ditecbehandlade bilar innefattas av Svenska Ditec AB:s utökade lackgaranti vilket är ett komplement till nybilsgarantin.

Ditec Ceramic Ultra

9 års garanti

Vår största nyhet sedan 1977!

Ceramic Ultra är en av grundpelarna i vårt nya koncept ” för att du älskar din bil”.

 

Ditec Ceramic Ultra skiljer sig ifrån de flesta andra keramiska behandlingar eftersom den är en tvåkomponentsbehandling.

 

DITEC® Cermamic Ultra är en långtidsverkande keramisk lack- behandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter och etc.

 

Ditec Ceramic Ultra är en unik keramisk tvåkomponentsbehandling. Ett första lager bildar en hård yta som skyddar mot mekanisk påverkan, UV-strålar och kemikalier. Nästa lager är hydrofobt och bildar en extremt hård, smutsavvisande glaskeramisk yta som gör lacken skinande blank. 

 

Behandlingen har unika egenskaper och ger lacken en enastående djup glans. Bindningen med den underliggande lacken är mycket stark och går inte att avlägsna med traditionella rengöringsmedel utan det krävs en mekanisk process, som exempelvis en maskinpolering för att avlägsna lackskyddet.

 

DITEC Ceramic Ultra® gör att bilen håller sig ren längre tid då smutsen inte fastar lika lätt på lacken. Den blir dessutom mer lättvättad. Behandlingen är tålig mot avfettningsmedel vilket gör att salt och tjära enkelt kan avlägsnas vid behov. Normalt behöver man inte använta avfettning för att få bilen ren och ska då inte göra detta, inte minst med tanke på miljön.

 

Hydrofobisk yta

Efter behandlingen blir lackens yta extremt vattenavvisande och låter vattendropparna glida av lacken när bilen är i rörelse.

 

​Vi lämnar 9 års garanti på behandlingens skyddande effekt.

En gång om året kommer du in på en garantitvätt där vi rengör lacken från eventuella beläggningar och gör en besiktning av lacken.

 

Övrig information

Behandlingstiden är ca: 36 timmar så vi behöver bilen i två dygn. En gång om året ska du komma in med bilen för en garantitvätt/Underhållstvätt där vi tar bort eventuella beläggningar och tjära som kan ha en negativ effekt på lackskyddet.

 

Följande moment ingår i behandlingen

Avfettning & Tvätt av kaross & dörrgångar

Borttagning av tjära och beläggningar

Maskering av plastdetaljer

Maskinpolering

Ceramic Ultra på lack exteriört och i dörrgångar

Bättring av stenskott (om lackstift medtages

Fönsterputsning

Ditec Ceramic Light

3 års garanti

Ditec Ceramic Light är en keramisk enkomponentsbehandling som är mycket smuts- och vattenavvisande samt ger ett bra skydd mot UV-strålar, föroreningar mm. Behandlingen ger en fin glans och håller bilen mycket lättskött över tid. Med Ditec® Ceramic Light lackskyddsbehandling gör vi en årlig kontroll av lacken på din bil och rengör den med anpassade metoder samt förfinar glansen och den frånstötande effekten.

 

Med Ditec® Ceramic Light lackbehandling gör vi en årlig kontroll av lacken på din bil och rengör den med anpassade metoder. När du har lämnat in bilen hos oss så börjar vi med att rengöra och kontrollera lacken. Därefter lägger vi en topcoat som ger lacken en smuts- och vattenavvisande yta. Detta gör att bilen blir lättare att hålla ren och får ett bättre skydd än innan mot olika yttre påfrestningar. Behandlingen håller i ett år och under den perioden ska du inte polera eller efterbehandla lacken, utöver vanlig handtvätt. Behandlingen passar dig som vill ha ett kostnadseffektiv men bättre skydd på lacken. 3 års systemgaranti.

 

Vi lämnar 3 års garanti på behandlingens skyddande effekt.

En gång om året kommer du in på en garantitvätt där vi rengör lacken från eventuella beläggningar och gör en besiktning av lacken.

 

Övrig information

Behandlingstiden är ca: 36 timmar så vi behöver bilen i två dygn. En gång om året ska du komma in med bilen för en garantitvätt/Underhållstvätt där vi tar bort eventuella beläggningar och tjära som kan ha en negativ effekt på lackskyddet.

 

Följande moment ingår i behandlingen

Avfettning & Tvätt av kaross & dörrgångar

Borttagning av tjära och beläggningar

Maskering av plastdetaljer

Maskinpolering

Ceramic Light på lack exteriört och i dörrgångar

Bättring av stenskott (om lackstift medtages)

Fönsterputsning

 

 

Copyright © 2019 Ditec Sverige AB

Välkommen till Ditec Billdal 


Bolshedens industriväg 24

427 50 Billdal

 

Öppet

 

 

Mån - Fre  9 -17

Lör  9 - 15

 

 

Kontakt

 

 

031- 911 600

info@billdalbilrekond.se