OM OSS

031- 911 600

Vi på DITEC Billdal är specialister på bilvård och skydd av bilar

DITEC® Billdal Om oss

Att tillgodose våra kunders önskemål och att leverera tjänster av högsta kvalitet är ett av våra viktigaste konkurrensmedel. DITEC® Billdal arbetar därför ständigt med att implementera den senaste tekniken och att vidareutbilda vår personal för att säkerställa ett slutresultat av hög kvalitet. Våra kunders förväntningar ska alltid uppfyllas och helst överträffas. 


Miljöpolicy

Vi på DITEC® Billdal har vår högsta prioritering att utöva professionell bilvårdsservice grundad på miljövänliga aspekter. Vår verksamhet har under 30 års tid tagit fullt ansvar för ett miljöarbete som baseras på ständig utveckling för ett förebyggande syfte. Vi erbjuder Dig service samt ansvarar för att Din bil behandlas med produkter som är specifikt framtagna för att ge bästa resultat men också skona miljön. Våra bilvårdstekniker arbetar med hänsyn till att inga överdoseringar sker genom att rätt dosering av produkterna förbrukas för bästa effekt. Våra produkter är Svanenmärkta och med omsorg framtagna för att avvärja föroreningar samt godkända av bland annat Kemikaliesvepet som biologiskt nedbrytningsbara. Genom att ha en god kunskap om hur miljöfrågor påverkar våra kunder och leverantörer kan vi öka mervärdet i våra tjänster och därmed stärka vår konkurrenskraft.Ditec Billdal är en ledande aktör på rekonditionering i Billdal/Kungsbacka. Som proffs på området har vi expertkunskap, specialredskap och produkter som den vanlige bilägaren ofta inte har tillgång till.


Ett gott bemötande är en grundpelare i företagets förhållningssätt. Vi strävar efter att samtliga kunder upplever ett gott bemötande och en personlig service.


Vi tar personligt ansvar för vårt arbete och är stolta över att lämna ut en glänsande bil till Dig. Vårt mål är att du ska få tillbaka nybilskänslan när du hämtar bilen hos oss. Vi som företag tar ansvar för påverkan av miljö och klimatförändringen.

Därför är samtliga produkter ur vårt sortiment godkända från miljöförvaltningen. Vi arbetar alltid enligt de senaste rekommendationerna och direktiv

Copyright © 2019 Ditec Sverige AB

Välkommen till Ditec Billdal 


Bolshedens industriväg 24

427 50 Billdal

 

Öppet

 

 

Mån - Fre  9 -17

Lör  9 - 15

 

 

Kontakt

 

 

031- 911 600

info@billdalbilrekond.se